AFLYST: Kunsten at vedligeholde en far - AFLYST!
13. april 2004
Det er med sorg i sindet at vi desværre i sidste minut må aflyse forestillingen "Kunsten at vedligeholde en far" kun få dage før den planlagte premiere. Den sene aflysning skyldes at en af vores skuespillere, rollen som faren Jørgen, desværre er løbet ind i arbejdsmæssige problemer, som gør at han ikke kan være tilstede under de sidste prøver samt under de første forestillinger.

I et så hårdt stykke som Kunsten at vedligeholde en far har vi måtte bide i det sure æble og besluttet at aflyse forestillingen.

Aflysningen kommer netop efter at scenen næsten er bygget færdigt og teknikken er på plads og det er derfor med stor ærgelse at holdet bag stykket nu meget uventet er blevet sendt hjem før de overhovedet kom i gang.

Vi håber meget at kunne opsætte forestillingen senere på foråret.

Læs mere om Kunsten at vedligeholde en far.


Generalforsamling 2004
marts 2004
Generalforsamling bød på syv fremmødte medlemmer mod de forrige år at kunne have stillet op til seks gange så mange. Dette er desværre et klart følge af at foreningen i år desværre ikke byder på en stor musical som normalt. Det beskedne fremmøde medførte desværre også at foreningen ikke kunne stille en bestyrelsen, som kunne gå i gang med at forberede næste års forestilling - alt tydede på at foreningen måtte lukke - men det sker ikke helt endnu.
Den Fri Teaterforening er nu officielt gået i dvale, hvilket betyder at foreningen nu bestyres af et administrationsudvalg på tre gamle ildsjælde (se bestyrelses-siden).
Så længe at foreningen er i dvale er det gratis at være medlem af foreningen - der betales ingen kontingent i og med der ikke pt. er planlagt nogle aktiviteter.
Medlemmer vil fremover blive informeret pr. email om foreningens fremtidige aktiviteter.
Ønsker du at melde dig ind eller ud af Den Fri Teaterforening bedes du kontakte administrationsudvalget skriftligt.
Se de nye vedtægter.


Teatersportshold?
januar 2004
Som noget helt nyt vil DFT gerne etablere et teatersportshold.
Vi synes det kunne være sjovt at mødes en gang hver fjortens dag og dyrke teater på slap line.
Her vil der være mulighed for at prøve forskellige former for teater, roller, improvisation og sammenspil.
Det vil blive et sted, hvor man vil kunne udvikle sine karakterer og prøve nye.
Teatersport kender du måske fra "Så hatten passer" eller "Alt på et brædt".

Er du interesseret, vil vi meget gerne høre fra dig, også hvis du har idéer eller forslag - skriv til os på:
info@dftfyn.dk


Musical 2005?
Den kommende forestilling i Den Fri' Teaterforening er en helt ny frisk, humoristisk og musikalsk fortælling om konger, prinser, trolde og troldmænd. Det er en fortælling om Tcetenn-krigere, indianere, grottevogtere, små mærkelige skabninger og hofdamer og grevinder. Det er en fortælling om børn, bønder og skovpiger og meget mere i den bedste eventyrstil. Hvis man godt kan lide Ringenes Herre, Harry Potter og Merlin, så er Rejsen til Mørkets Dal helt sikkert en forestilling der skal ses. Rejsen til Mørkets Dal er en fortælling om Livets Vand der bliver stjålet af den onde troldmand Tordenus. Tørke begynder at hærge landet og den unge Bastian rejser af sted til Mørkets Dal for at få Livets Vand med tilbage. På sin vej møder han en masse mærkelige væsner og mennesker. Og det er ikke uden modstand fra Tordenus og hans håndlangere, at Bastian får Livets Vand med tilbage til Den Evige Grotte, så det igen kan regne.

Manuskriptet er skrevet af den 25 årige René Lissau Gotfredsen over en periode på 2 år. Bearbejdelse af sangtekster har René også selv stået for. Så det var en meget nervøs René, der præsenterede det færdige manuskript, på den årlige generalforsamling, for foreningens medlemmer. Og efter en meget spændende og nervepirrende afstemning blev det så en realitet. Rejsen til Mørkets Dal blev årets forestilling, valgt ud af 16 andre forslag.

Forestillingen 2003
Årets forestilling: Askepot - den sande historie - er desværre slut.
Foreningen ønsker på gensyn næste år!